L’auge de curts presentat a concurs fets a Castelló o realitzats per professionals de la província porta a crear una nova secció no competitiva

VIST, el Festival Internacional de Cinema de Vila-real, compta en aquesta 25 edició amb diverses novetats i una de les més destacades és la creació d’una nova secció, no competitiva, per a donar cabuda a l’elevada xifra de curtmetratges castellonencs presentats a concurs. Naix així “Panorama provincial”. “Per qüestions d’espai i temps, no tots els curts poden entrar en la secció oficial provincial pel que decidim obrir una secció no competitiva -“Panorama provincial”- per a projectar els curts en les mateixes condicions que els de l’oficial, és a dir, amb la participació dels seus realitzadors o altres persones relacionades amb el projecte per a presentar-los”, explica el director de VIST, Sergi Tellols. Una mostra del compromís de VIST amb la creativitat made in Castelló.

Així, Punto final; Ven acá p’acá y te cuento; Liberación; Te quiero, lejos; El bastó de mon tio; J de Juego i El recado conformen aquest nou apartat de VIST que podrà veure’s el diumenge 26 de març, a partir de les 17.30 hores, en el Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real. Dues hores després, en el mateix espai, tindrà lloc la Gala provincial amb la passada dels curts de la secció oficial que opten al Premi Manuel Vila-real en la qual es projectaran La España vaciada, De buena tinta, El Maestrat filmat, Skydome, Atzar, Sobre nosotros, Soy yo, Hàbitat, Àlex Miranda viatja en el temps i veu la vida en quatre dimensions; Estic bé, mamà i El tamaño importa.

Aquestes sessions seran el colofó d’una jornada dominical dedicada en exclusiva al sector audiovisual castellonenc ja que, de matí, tindrà lloc una sessió de networking (a les 12.00 hores a la sala de conferències de la Fundació Caixa Rural) en la qual diversos professionals exposaran els seus projectes i idees amb l’objectiu de poder crear sinergies.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad